Bedste app til kampsport studerende

Nu til dags kan du lære kampsport med flere forskellige metoder. Du kan naturligvis lære det i en klub eller i et træningscenter, men du kan også lære det ved at se videoer og dette har vi tidligere skrevet om her på siden. I denne artikel vil vi i stedet fokusere på hvilke smartphone apps, du kan bruge til at lære kampsport, i stedet for bare at bruge din telefon til no deposit bonus casino.

Aikido Guide 

Bjørn Eirik Olsen står bag app’en ”Aikido guide” som kan downloades til enten iOS eller Android. Denne app er blevet downloadet mere end 2000 gange af brugere som befinder sig i intet mindre end 70 forskellige lande. 

Norske Bjørn Eirik Olsen er en af top instruktørerne i det norske Aikido forbund. Olsen startede med at træne Aikido helt tilbage i 1977, hvilket betyder at han har flere årtiers erfaring. 

Selve app’en er et godt redskab, der bringer dig en unik lære oplevelse. Her kan du lære om forskellige mønstre og teknikker inden for Aikido, som kan gøre det nemmere for dig at mestre denne lære. 

Fighting Trainer

En af de mest populære app’s er ”Fighting Trainer”, som blandt andet er blevet vurderet 24.000 gange i Google Play og i gennemsnittet når app’en næsten op på fem ud af fem stjerner. 

Du kan lære over 90 forskellige bevægelser med Fighting Trainer, der er udviklet af Critical Bit. Disse bevægelser er optaget i samarbejde med den professionelle MMA sportsudøver Erwin van der Helm, der har kunne optage sine bevægelser takket været Motion-Capture teknologi og dermed giver dig mulighed for at udvikle dine egenskaber. 

Erwin van der Helm har vundet et hav af forskellige titler gennem årene og han er blandt andet blevet hollandsk mester i karate, taekwondo og Kung-Fu flere gange. 

Martial Arts – Training and workouts

Du kan også lære en del af app’en ”Martial Arts – Training and workouts”, der er udviklet af Duhnae. Denne app opnår også næsten fem ud af fem stjerner i Google Play. Dog ”kun” på baggrund af omkring 550 bedømmelser, men derfor er det stadigvæk imponerende. App’en har nemlig mere end 15.000 aktive brugere hver måned og derfor er det ikke kun os, der fortæller dig at der er tale om en af de bedste apps til kampsport studerende. 

Med denne app kan du blive bedre til kampsport og selvforsvar hjemme fra din egen stue. Du kan blandt andet lære bevægelser fra forskellige discipliner som Kung Fu, Aikido, Judo, Taekwondo, Wing Chun, Krav Maga, Jiu-Jitsu, Karate og mange andre. 

Kickboxing – Fitness and self defense 

Sidst, men ikke mindst, vil vi gerne nævne ”Kickboxing – Fitness and self defense” af Takalogy Corp. Her er der tale om en app, der også opnår næsten fem ud af fem stjerner hos Google Play og du kan bruge den til at træne kickboxing-teknikker. 

Skriv et svar