Bedste online kampsport kurser

Nu til dags bliver sportsudøvere stærkere og stærkere i kampsport på grund af de mange muligheder for at forbedre sig. Din træning er ikke længere begrænset til klubtræning, da du også kan lære online i form af forskellige kampsport kurser og du kan læse om de bedste i denne artikel. 

Følg JuJitsuDanmark 

Du kan blandt andet følge JuJitsu Danmark på YouTube for at lære kampsport. Her kan du finde videoer fra instruktørkursus tilbage i oktober 2013, som giver dig mulighed for at følge med og lære om balancebrydning, overgange fra kast til kontrol, overtagelsesteknikker, forsvar mod knivangreb og meget mere. 

Generelt er der mange videoer på JuJitsuDanmark, som giver dig mulighed for at følge korte, præcise videoer med beskrivelse af forskellige teknikker. Faktisk er der til flere timers træning, da du ofte vil se videoerne igen og igen for at mestre dine egenskaber. 

Udemy 

Du kan også lære om kampsport på Udemy. Udemy.com er verdens største læringsplatform hvor du har flere end 50.000 forskellige kurser at vælge imellem og der i blandt er der online kampsport kurser. 

Du kan blandt andet tage et kursus i selvforsvar og blive til din ”egen bodyguard”. Dette er et kursus med 54 klasser og i alt 5,5 timers læring. Normalt koster kurset omkring 150 DKK, men nogle gange er der tilbud, så du kan få det til omkring halv pris.

Du kan også lære at blive Kung Fu instruktør takket været Udemy, som har kurset ”Kung Fu Instructor Training & Certification Part-1”. Her dækker 33 klasser omkring en times læring for nybegyndere, der ønsker at blive til en certificeret Dragon Kung Fu Master. Dette er et kursus af Defender Inc, som er vurderet til næsten fem ud af fem stjerner takket været mere end 10 bedømmelser. 

På Udemy kan du også finde ”Strick and Block Like a Black Belt” hvor du kan få forklaret trin for trin hvordan du kan lære og senere hen forbedrer forskellige traditionelle kampsport slag og blokeringer. 

Dette er et kursus, som består af 19 klasser og i alt to timers lære. Det er Inspired Online Academy, der står bag kursus og normalt koster det omkring 400 DKK, men nogle gange kan du tilmelde dig for blot 100 DKK og få hjælp på din vej mod det sorte bælte. 

Et af de kurser, der er blevet bedømt flest gange på Udemy, er endnu et kursus af Inspired Online Academy. Her er der tale om ”Learn to Kick Like a Black Belt For All Levels”, som altså lærer folk af alle niveauer at sparke på et niveau som det sorte bælte. 

Dette kursus står til 4,7 ud af fem stjerner hos Udemy og det er blevet bedømt af mere end 45 forskellige personer indtil nu. 

Skriv et svar