De bedste hjemmesider for kampsport fans

Vidste du at den største europæiske kampsportsbutik er af dansk oprindelse? Enhver fan af kampsport i Danmark bør kende til Budoexperten, som er Europas største kampsportsbutik. 

Det er ikke kun en side til salg og tøj og udstyr – ligesom www.bonuscodebets.dk ikke kun handler om OnsideBetting. Takket været Peter Nielsen og Claus Henriksen, som er mændene bag shoppen, kan du komme godt i gang, når du begynder at træne en ny kampsport.

Du kan endda også finde frem til den perfekte dragt til dig, læse om kommende stævner og blive ekspert på hvordan du kan passe og pleje dit tøj og udstyr takket været sidens vaskevejledning. 

 Vi er selvfølgelig glade for at du besøger os her på siden, men vi ved også at vi ikke er den eneste kampsport-side, der kan og vil fange din interesse. 

Kampsport forbund i Danmark

Som kampsport fan i Danmark kan og bør du følge de forskellige forbund for de former for kampsport, som du følger mest. Du kan for eksempel følge Dansk Karate Forbund eller DKF. Sidstnævnte repræsenterer Kendo, Iaido og Jodo i Danmark. 

Når du besøger de forskellige forbunds hjemmeside har du mulighed for at læse mere om landsholdet, klubber i Danmark, kommende begivenheder og andre nyheder, der kan være interessante for dig, der går op i dansk kampsport. 

Budoxperten 

De udenlandske sider 

Det kan godt være at der bliver dyrket mere og mere kampsport i Danmark, men alligevel kan du ofte finde mere information om kampsport, når du vender næsen mod udlandet.

Men du behøver ikke bevæge dig fysisk til udlandet. Du kan også vælge at besøge nogle af de mest populære udenlandske hjemmesider for kampsport fans. Du kan læse om flere af dem nedenfor. 

Sherdog.com

Ifølge analyseværktøjet SimilarWeb er Sherdog.com den mest populære kampsport hjemmeside i verden. Her er der tale om en nyhedsplatform hvor du kan få al den information, som du har behov for, for at kunne være opdateret i kampsport. 

Siden er også utrolig populær, da du kan læse meget mere om nogle af de bedste kampsportsudøvere i verdenen og læse om både overståede samt kommende kampe i især UFC. 

Mmmafigthing.com 

Den næstmest populære kampsport hjemmeside på SimilarWeb er mmmafighting.com. Her kan du læse om UFC, se videoer, billeder og meget mere. Du kan endda finde odds på kommende kampsportsbegivenheder, hvilket er interessant for dig, der har et ønske om at blive stærkere til at kunne placere væddemål på kampsportsbegivenheder. 

Bloodyelbow.com 

Nummer tre på listen over mest populære kampsport hjemmesider hos SimilarWeb er Bloodyelbow, som er en nyhedsside med seneste nyt omkring MMA og UFC. 

Hvis du er vild med MMA og UFC, vil du sikkert blive så bidt af Bloodyelbow at det bliver til den første ting, du vil tjekke hver morgen. 

Skriv et svar