De største MMA-kampe i historien

Det fede ved kampsport og især MMA er at det er sjovt at se de samme begivenheder igen og igen. Det er ikke ligesom en fodboldkamp, som kun er spændende, når den foregår live og når du bruger Betsafe registreringskode

Du kan gense MMA-kampe igen og igen for at få øje på alle de små detaljer. På den måde kan du også blive en vaskeægte MMA-ekspert, der kan foretage de bedste beslutninger, når det kommer til at vælge MMA odds. 

Da Mark O. Madsen skrev historie i København 

En af de største MMA-kampe i historien fandt sted for nyligt, da Mark O. Madsen gik i ringen i Royal Arena i København. Her var han et af hovednavnene ved et Mixed Martial Arts (MMA) stævne i den danske hovedstad. 

Madsen stod over for italieneren Danilo Belluardo, som han besejrede under mindre end to minutter. Det skete da dommeren valgte Madsen som sejrsherre efter et minut og fire sekunder, efter at Belluardo blev låst i et jerngreb af Madsen. 

McGregor-Khabib 

Sidste år var vi vidner til en af de største MMA-kampe historien, da Conor McGregor stod overfor Khabib Nurmageomedov. Den tidligere danske UFC-kæmper Christian ”Godzilla” Colombo kalder Conor for MMA-sportens Cristiano Ronaldo. Ronaldo er kendt som værende en af de bedste fodboldspillere i historien. 

Men måske går den kamp over i historien på grund af ”uheldige begivenheder”. Khabib endte med at vinde over McGregor, men det foregik ikke pænt. Den irske MMA-fighter blev nødt til at tappe ud to gange fordi han var ved at blive kvalt af Khabib og det faldt naturligvis ikke i god jord hos McGregors lejr. 

Efter hele hændelsen sprang Khabib nemlig ud ad buret og indledte et enormt slagsmål med folk udenfor buret, som mentes at have været folk fra McGregors lejr. I sidste ende endte et af århundredets største MMA-begivenheder med at Khabib blev fulgt ud ad arenaen med en politieskorte, men det foregik uden hans UFC-bælte.

Formanden for MMA Dana White ønskede nemlig ikke at give Khabib bæltet, da han var bange for sikkerheden ved begivenheden. Det gjorde blot at russeren gik endnu mere amok. Men som vi sagde til at starte med, skandale eller ej, så er der tale om en af de største MMA-begivenheder i historien. 

Royce Gracie overfor Gerard Gordeau 

Men vi kan også hoppe længere tilbage i historien og finde store MMA-kampe. Vi kan blandt andet tage på en tidsrejse tilbage til den 12. november 1993, da Royce Gracie mødte Gerard Gordeau ved UFC 1: The Beginning. 

Her gik begge mænd ind i ringen for at finde UFC 1 Tournament Championship mesterskabet og prisen på 50.000 USD. Denne kamp gik over i historien, da Royce bragte brasiliansk jiu-jitsu ind i spillet og det betød at det ikke længere var nok at træne karate, boksning og kung fu, i forbindelse med MMA-træning. 

Det siges at denne kamp førte til en lang række begivenheder, der bidrog til at MMA senere hen blev til en mainstream multi-millionær industri. 

Gina Carano mod Cris Cyborg 

Kvinder kan naturligvis også kæmpe i MMA. Det beviste de to stærke kvinder Gina Carano og Cris Cyborg, da de mødtes i ringen den 15. august 2009 i San Jose i Californien. Dette var længe før at verden kendte til Ronda Rousey og faktisk var det Gina Carano, som var med til at gøre kvindernes MMA mainstream. 

Skriv et svar