Hvor kan du finde de bedste kampsport-videoer online?

Er du blevet så bidt af kampsport at du ikke kan få nok af det kun til træning? De fleste der starter til kampsport, tager sporten med hjem og derhjemme kan du nemt tilfredsstille din sult for mere kampsport. Du kan blandt andet finde en masse kampsport-videoer online og du kan læse om de bedste metoder i denne artikel. 

YouTube 

Når det kommer til videoer på internettet er YouTube naturligvis kongen af alle sider. For fire år siden kom det frem at der blev uploadet ca. 300 timers video på YouTube hvert minut og det tal er sikkert højere den dag i dag. 

Du kan blandt andet forbedre din træning ved at søge på fx. Judo træning og finde videoer fra blandt andet Amager Judo Skole, Skovlunde Jiu-Jitsu klubben og mange andre steder rundt omkring i Danmark. 

Du kan også have det sjovt, når du ser kampsport-videoer online. Den mest populære Judo video på YouTube er den britiske komiker Mr. Bean, der træner Judo

Netflix 

Måske havde du ikke overvejet det, men du kan også lære meget om kampsport på Netflix. Du kan blandt andet se TV-serien Fightworld hvor du kan lære om kampsport, boksning og brydning. 

Fightworld er en amerikansk doku-serie med fem episoder hvor Frank Grillo rejser til forskellige lande for at lære om den lokale kampsport kultur og derfor kan du lære meget mere om historien bag fx Muay Thai, Wrestling og Lethwei. 

Nyhedsider 

Du kan også besøge de forskellige nyhedssider for at se kampsport-videoer online. Hos fx Danmarks Radio har der tidligere været en britisk dokumentar med titlen ”Kampsport i USA. Her udforskede Mariana van Zeller kampsporten MMA i USA. 

Du kan desværre ikke finde den britiske dokumentar hos DR, som har fjernet den, men du kan måske finde den et andet sted online ved at søge på den originale titel ”Vanguard: Cage Fighting in the USA”. 

Selv om at Danmarks Radio løbende fjerner tidligere kampsport-videoer fra siden, lægger de også løbende nye videoer op. Du kan fx se en video hvor en dansk karatemester myteknuser en berømt scene fra filmen ”Kill Bill”.

Dailymotion 

Sidst, men ikke mindst, kan vi også anbefale siden Dailymotion, som er en af de største online video-sider efter YouTube. Her kan du søge på enten ”martial arts” eller ”kampsport” og finde en lang række videoer, så du kan blive bedre til kampsport og/eller lære mere om historien bag. 

Skriv et svar