Hvor populær er kampsport betting?

Det er blevet nemmere og nemmere at vædde på sport online og derfor er der naturligvis også opstået flere muligheder for at vædde på kampsport. Men hvor populært er det at kaste sig ud i kampsport betting? Det kan du læse om lige her.

Hvad er kampsport betting? 

Først og fremmest vil vi gerne gennemgå hvad kampsport betting er. Kampsport betting dækker over et bredt fænomen hvor du placerer et væddemål på en kampsport. Det kan du fx gøre online hos en af de utallige bookmakere, der tilbyder kampsport odds. 

Når du placerer et væddemål på kampsport, vælger du den sportsudøver, du forventer vil vinde en kamp og/eller turnering. Hvis du gætter rigtigt vil du ende op med at vinde en gevinst i henhold til din indsats. Hvis du fx satser 100 DKK på at Emilie Sook vinder en Judo-kamp hvor hun står til odds 1.20 og hun ender og med at vinde, vil du vinde 20 DKK på kampen. 

Hvor populær er kampsport betting?

Det er svært at sige helt præcist hvor populær kampsport betting er. Der er ingen tvivl om at der findes mere populære former for sportsvæddemål som fx fodbold, håndbold, tennis og motorsport. 

Vi kan få en ide af hvor populær kampsport betting er, ved at analysere udvalget af odds. Hos forskellige bookmakere kan du finde flere odds på fx boksning, UFC, MMA, WWE og Pro Wrestling og hos de største bookmakere er der også mere end i alt 200 forskellige odds at vælge imellem. 

Dermed kan vi konkludere at kampsport betting er populær, da udbud og efterspørgsel ofte hænger sammen. Fx er der andre sportsgrene som fx trav, skak og golf, som normalt har mindre end et halvt hundrede odds tilgængelige. 

Sammenlignet med andre sportsgrene ligger kampsport betting altså mere eller mindre i midten mellem de mest populære og de mindste populære. 

Dette stemmer fint overens med sportsgrenens generelle popularitet. Kampsport overgås typisk af håndbold, ishockey, tennis og fodbold, når det kommer til de mest populære sportsgrene. Men på samme tid er der flere der følger med i kampsport sammenlignet med fx hestesport, skak osv. 

Betting kan gøre kampsport mere interessant 

Lige meget om du satser penge på hestesport, fodbold, tennis, håndbold eller kampsport, bør du følge samme tankegang som de fleste andre danskere, der satser sine penge på sport.

Kampsport betting er en form for underholdning, der tilføjer ekstra spænding, når du fx følger Aikido, Bando, Coreeda, Kung Fu, Bajutsu eller andre sportsgrene enten i fjernsynet eller via live streaming af sport. 

Det hele handler om at gøre det med måde, hvilket betyder at du bør satse dine penge på kampsport, mens du holder hovedet koldt. Du kan sagtens satse et par hundrede som fx i vores eksempel med Emilie Sook, som er blandt de mest dygtige judokæmpere i Danmark. 

Men hvis kampsport betting begynder at tage overhånd, anbefales det at holde en pause fra denne form for sportsvæddemål. Kampsport betting skal handle om at have det sjovt og det er blot et plus at der er mulighed for at vinde penge. 

Skriv et svar