Verdens første online kampsport turnering

Vi lever størstedelen af vores online. Vi kommunikerer online, spiller spil online ved hjælp af Bwin Casino bonus, og nu kan du endda dyste i kampsport turneringer online. Vidste du at der startede online skoler i kampsport op for et årti siden? 

Det var GMAU (Global Martial Arts Online), som var blandt de første til at tilbyde certificeret online kampsportstræning og netop GMAU er altid blandt dem, der går forrest, når det kommer til at nå nye højder.

GMAU fokuserer altid på at tilbyde den bedste og mest realistiske kampsportstræning til studerende over hele verden, men legen stopper ikke der. Nu tilbyder de endda verdens første online kampsport turnering. Det betyder at studerende kan dyste mod hinanden og teste deres egenskaber på global plan i en slags online Olympiade.

Sådan kan du deltage i verdens første online kampsportsturnering

Det er først og fremmest vigtigt at notere at indtil nu er der kun GMAU kata/poomsae divisioner. Hvis du gerne vil være med i ”legen”, skal du oprette dig på siden og vælge den division, du ønsker at dyste i. GMAU har divisioner for alle aldersgrupper og rang inden for karate, taekwondo og våben.

I fremtiden kan det være at der vil blive dystet med Virtual Reality (VR) teknologi til at klare de online turneringer, men indtil nu foregår det via at udfylde en formular. GMAU fandt ud af at ved en live turnering bruger dommerne blot sine øjne til at bedømme og bagefter bruger de en formular til at bedømme. Det samme koncept kan følges og bliver fulgt online.

Deltagerne, som er med i turneringen, logger ind på turneringens hjemmeside, hvor der vil være en åbenlys ”optagelse” knap, med teksten ”record” på engelsk. Her skal deltageren vælge ”record” for hver division han/hun dyster i. 

Herefter skal deltageren enten bede en ven/veninde eller anden person om at holde en smartphone eller et webcam, der kan optage. Før du starter med at opvise dine egenskaber vil du skulle præsentere dig selv ved at nævne din kata og derefter bukke, og bagefter sig dit navn, din rang, din skoles navn og navnen på formen. Herefter skal du gøre dit bedste for at opvise formen og afslutte med at bukke. Til sidst vil videoen blive uploadet til siden, så dommerne kan bedømme den. 

Bedømmelse

Dommerne bedømmer din form og du vil have mulighed for at se dit præcise resultat samt eventuelle kommentarer. På samme tid vil du også kunne se dine konkurrenters videoer og deres bedømmelser, så du kan sammenligne dig med dem og få ideer til forbedring.

Dommerne dømmer dit indslag efter tekniske egenskaber, som fx hvor korrekt du er, når du sparker, blokerer eller slår. De vil også bedømme styrke, ånd, flow og sværhedsgrad, når det kommer til at give dig point for din opvisning. 

Spændingen er live, da du live vil lære om din placering i turneringen. Efter at dommerne har klaret alle bedømmelserne vil du modtage information om du er nummer 1, 2, 3, osv. Hvis du har klaret dig så godt, at du lander i top tre, vil du endda modtage en medalje i din e-mail. Alle deltagere vil faktisk modtage en form for gave, som tak for deltagelsen. 

Skriv et svar