Populære kampsportskanaler på YouTube

Alle bestemmer selv, hvordan de vil bruge deres fritid. Ofte vil folk bruge Spilnu Bonuskode, mens de ser en film eller en sportskamp. Nogle mennesker foretrækker dog at bruge deres fritid på at dyrke kampsport. Men hvor kan du finde gode online tutorials, du kan følge, når det kommer til kampsport?

Svaret er enkelt: På Youtube.

YouTube er nærmest det nye Netflix. Det gælder især hvis du er vild med kampsport. Der findes utallige gode kanaler, som hele tiden lægger videoer op. Derfor kan du konstant finde indhold med en høj kvalitet. Nedenfor gennemgår vi hvordan du finder frem til de bedste kampsportsvideoer og kanaler. Vi anbefaler også en række af de bedste kanaler med Taekwondo, Judo, MMA og meget mere. 

Sådan filtrerer du på YouTube

Når du søger efter populære videoer på YouTube, er det en god ide at du bruger dine muligheder for filtrering. På den måde sparer du tid og energi ved ikke at skulle gennemgå hele udvalget selv. Ligeledes kan du tjekke din forside, når du har set en del kampsportsvideoer på YouTube. 

Når platformen lærer dine præferencer at kende, vil den have nemmere ved at anbefale dig videoer, som du interesseret i. 

Søg på kampsport

Hvis du er ny til kampsport, er det ikke kun sjovt at se eksperterne dyrke kampsport. Du får sikkert også meget ud af tjekke de underholdende videoer har andre prøver kampsport. Når du søger på YouTube, kan du se hvordan influencere, og især streamere, tester sine evner af med kampsport. Det er sjovt at se og måske motiverer det dig til at prøve det selv. På den måde finder du også frem til videoer på dansk, da de fleste kanaler, som vi anbefaler nedenfor, er på engelsk.

The Modern Martial Artist

En af de mest populære kanaler for kampsport på YouTube er The Modern Martial Artist. På skrivende fod har de 630.000 abonnenter. De lægger normalt en ny video op hver uge. Her kan du blandt andet se beskrivelser af fejltagelser i kamp, karate vs Takewondo, og andre tips og tricks til at dyrke kampsport.

World Taekwondo

Hvis du netop er glad for Taekwondo, kan du også overveje at abonnere på World Taekwondo. De har tæt på 300.000 abonnenter og der kan du dykke nede i arkivet med over 3000 Taekwondo videoer. Desuden lægger de løbende nye videoer op. Typisk kommer der mindst 5-10 nye videoer i en måned. 

Judo af det internationale judoforbund

Du kan også vælge at abonnere på det internationale judo forbunds kanal. Den hedder simpelthen Judo, og der er allerede 338.000 abonnenter. De har over 2400 videoer, som du allerede kan se. Desuden kommer der normalt en ny video op hver uge. Det er især en brugbar kanal, da de sørger for at informere dig om alt med relation til judo. Fx lagde de for nyligt en video op med judoreglerne. 

MMA Zone

De fleste kanaler, som vi har nævnt ovenfor, lægger altså nye videoer op hver uge eller et par gange om måneden. Foretrækker du konstant nyt indhold, kan du følge MMA Zone. De lægger nye videoer op hver evig eneste dag. Derfor er der især tale om en god kanal, hvis du ønsker at kende til alle de seneste nyheder, drama, resultater og meget mere. De har allerede 75.200 abonnenter. Måske er det ikke lige så mange med de andre kanaler, men med indholdet med så høj en kvalitet, er de godt på vej til at nå op på flere hundrede tusind.