Virtual Reality kampsport træning

Verden bogstaveligt talt ved at åbne øjnene op for Virtual Reality (VR),og måske begynder at glemme fantastiske ting som Maria bingo online. Vi bliver løbende introduceret for VR sport, VR online casino og nu også VR-kampsport i form af online træning med VR-briller. I denne artikel kan du læse om hvordan du kan blive bedre til kampsport ved at træne med VR-briller.

Træne med Evade

Spil og læring kan sagtens kombineres, når det kommer til VR kampsportstræning. Du kan for eksempel spille Evade, som er som at træne en karate klasse. Her spiller du i forsvarstilstand. Det betyder at det er ligesom de karate træningsøvelser, hvor du skal lære at undgå angreb. 

I Evade vil du blive sparket af en modstander igennem spillet. Herefter er det op til dig hvor hurtigt du lærer de nødvendige egenskaber til at undgå det næste spark. Med dine VR-briller vil du opleve et hurtigt behov for at forbedre dig, da det føles utroligt realistisk, når du bliver ”sparket” af modstanderen, selv når du ikke har fysiske smerter gennem spillet. 

Spillet handler ikke kun om forsvar, da du også har mulighed for at angribe, når du lærer at undgå angrebene. Men det kommer længere hen ad vejen. Start med at fokusere på forsvar med Evade. 

Virtual Sparring Partner 

Her på siden har vi tidligere skrevet om hvorvidt det er muligt at lære kampsport effektivt online. I den forbindelse skrev vi om at det potentielt er muligt, men det kan være svært, hvis du ikke har en modstander at kæmpe imod. 

Hvis du ikke har mulighed for at træne med en ven, veninde eller et familiemedlem, kan du stadigvæk træne derhjemme. Takket været Virtual Reality træning kan du fx træne i spillet Virtual Sparring Partner. 

Her får du i bund og grund en virtuel partner, som du kan træne sammen med, når som helst, hvor som helst. Når du træner med Virtual Sparring Partner, vælger du længden på kombinationerne og de egenskaber, der skal bruges. 

Når du har indstillet spillet efter dine behov/ønsker kan du lære en række nye egenskaber takket været denne VR-applikation. Du vil blandt andet lære en række blokeringsteknikker, der kan hjælpe dig med at forbedre dine egenskaber. 

Det siges at du endda kan bruge denne applikation til at gå fra amatør niveau helt op til at lege med de professionelle. Måske har du brug for mere ”ægte” træning i en klub, for at det rent faktisk bliver til virkelighed, men der er ingen tvivl om at du kan give din kampsportstræning et boost ved at træne derhjemme med din Virtual Sparring Partner. 

Kung Fu Superstar

Du kan også lære en del karate med Kung Fu Superstar. Det er et sjovt spil, som du kan leve dig ind i og lære en del karate bevægelser på samme tid. Igen er der tale om et utroligt realistisk spil med en vildt fed grafik.

Når du starter spillet, vil der komme en række fjender løbende mod dig for at angribe der. Herefter handler det om at du sørger for at slå, sparke og blokere din vej forbi modstanderne. 

Når du spiller spillet med dine VR-briller på vil du lære kampsport bevægelser og teknikker i takt med at du bekæmper fjenderne. Af de tre nævnte spil, som vi har nævnt i denne artikel, er dette muligvis det bedste. Det er nærmest som et ægte karate akademi, men det bedste af det hele er at du vil lære og nyde spillet på samme tid. 

Skriv et svar